Saunaremontti koteihin ja julkisiin tiloihin, Jyväskylä

Saunaremontti yksityisille ja taloyhtiöihin, Jyväskylässä. Saunaremontit, kuten muutkin remonttimme, hoidamme asiakkaan näin halutessa Avaimet käteen -periaatteella. Asiantuntijamme hoitavat muun muassa tila- ja rakennesuunnittelun sekä lupa-asiat, esimerkiksi Z-luvan.

Taloyhtiöiden saunaosastot remontoimme aina asiantuntemuksella

Taloyhtiöiden saunaosastoilla on paljon vaatimuksia. Niiden on oltava turvalliset, helppokulkuiset ja monenlaista asukkia miellyttävät. Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden saunaosastojen remontointiin ja huolehdimme kaikesta: suunnittelusta, materiaalihankinnoista ja luvista. Olemme remonttiliike, joka tekee taloyhtiön saunaosaston saneerauksen helpoksi taloyhtiölle. Pysymme myös tiukasti aikataulussa ja annamme siitä vielä takuun.

Saunan lauteet suomalaista käsityötä

Yleiset tilat, arvo-asunnot ja muut erikoiset tilat vaativat joskus erikoisratkaisuja. Saunaremontin yhteydessä oma puuseppämme voi valmistaa saunalauteet mittatilauksesta. Puusepän valmistamat saunalauteet istuvat tilaasi täydellisesti ja kestävät kovimmatkin löylyt vuosien ajan. Puusepän valmistamat saunan lauteet ovat uniikit ja loppuunsa asti yksityiskohtia myöten hiotut. Saunaremontin ohessa myös saunan panelointi voidaan uudistaa yhteen sopivaksi saunalauteiden kanssa. Kysy meiltä ideoita ja ajatuksia tilan tyyliin!

Saunassa valaistus ja lasielementit tuovat tunnelmaa

Saunaremontin yhteydessä voimme asentaa esimerkiksi lasiseinän, joka tuo tunnelmaa ja avaruutta saunatiloihin. Myös saunan ovi voi olla lasia. Saunaan asennettava lasi on erikoislasia, joka ei mene rikki helpolla ja rikkoutuessaankin se ei sirpaloidu pieniksi paloiksi. Tarkkaan suunnitellulla valaistuksella ja lasielementeillä voidaan kustannustehokkaasti muuntaa ennen kolkko taloyhtiön saunatila tunnelmalliseksi rentoutumistilaksi.

Saunaremontit alusta loppuun yhdeltä tekijältä: kustannustehokasta

Olemme iso ja osaava remontoinnin ammattilainen. Toteutamme saunaremontin tehokkaasti, huolella ja ajallaan. Kun hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen, jää asiakkaidemme tehtäväksi vain nauttia huolellisesta lopputuloksesta. Toteutamme myös LVI- ja sähkötyöt, joten asiakkaidemme ei tarvitse käyttää aikaa ja turhia kuluja ylimääräisten erikoisasiantuntijoiden palkkaamiseen.

Vesieristys kuntoon myös saunan puolella

Saunan saneerauksessa on tärkeää myös muistaa panostaa vesieristykseen. Yrityksemme vesieristyksestä vastaavilla työntekijöillä on kokemusta ja työhön edellyttävät sertifikaatit kunnossa. Saunatilassa puutteellinen vesieristys voi pahimmillaan aiheuttaa kosteusvaurion talon rakenteisiin. Saunan saneerauksen yhteydessä myös muiden vesieristystä tarvitsevien märkätilojen remontointi on kätevää, kysy meiltä tästä lisää. Kun saunaremontti on Jyväskylässä ajankohtaista, kysy meiltä kilpailukykyinen tarjous!

Comments are closed.