Kylpyhuoneremontti Jyväskylässä osaavalta yritykseltä

Onko kylpyhuoneremontti taloyhtiösi puheenaiheena? Remontoimme kylpyhuoneet ja muut märkätilat Jyväskylässä taloyhtiöille ja yksityisille. Isona yrityksenä pystymme hoitamaan laadukkaat remontit aikataulujen mukaan: kaikki kaipaamasi remontit kerralla kuntoon. Taloyhtiöiden kannattaakin tiedustella mahdollisuudesta teettää kaikki märkätilojen remontit kerralla sekä yleisiin tiloihin että asuntoihin. Kylpyhuoneremontit ja muut remontit toteutamme aina alusta loppuun ja huolehdimme niin rakenne- kuin tilasuunnittelustakin, asiakkaan näin halutessa. Myös lupa-asiat (myös Z-lupa) hoituvat yritykseltämme.

  • Kylpyhuoneremontit taloyhtiöihin ja yksityisille.
  • Remontti sisältää kaiken lupa-asioista LVI- ja sähkötöihin asti.
  • Kylpyhuoneen saneeraus nostaa asuntosi arvoa.
  • Kylpyhuoneremontti voidaan tehdä myös ennen linjasaneerausta.

Laadukas kylpyhuoneen saneeraus maksaa itsensä takaisin

Kodin kylpyhuone on tila, joka on tehty rentoutumista varten. Sen on oltava toimiva, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea miellyttävä. Laadukas kylpyhuoneremontti, jossa on panostettu työn laatuun ja materiaaleihin, maksaa itsensä monella tavalla takaisin. Viihtyisä kylpyhuone lisää asumisviihtyvyyttä ja asuntomarkkinoilla tekee ostajaehdokkaisiin vaikutuksen. Kun kylpyhuoneremontissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja työnjälki on viimeisteltyä, ei uudelle saneeraukselle ole tarvetta vuosikausiin. Kylpyhuoneremontti on työläs remontti, minkä johdosta asuntomarkkinoilla paremman hinnan saat, kun kotiisi on märkätilan remontit jo tehty.

Onko taloyhtiöön tulossa linjasaneeraus?

Kylpyhuoneremontti voidaan tehdä myös ennen linjasaneerausta. Toteutamme remontin siten, ettei kylpyhuoneeseesi tarvita enää suuria lisätöitä linjasaneerauksen yhteydessä. Älä suotta odottele kylpyhuoneesi uudistamista vuoden tai viiden vuoden päässä siintävän linjasaneerauksen jälkeen vaan ota meihin jo tänään yhteyttä!

Teemme kodin kylpytilan remontin helpoksi

Olemme todellinen täyden palvelun remontoija. Oli asiakkaamme sitten iso taloyhtiö tai yksityinen, hoidamme kaiken tila- ja rakennesuunnittelusta lupa-asioihin. Aikataulumme pitävät ja työnjälkemme on ensiluokkaista. Palvelutasoomme voit luotta kylpyhuoneremonteissa ja muissa remonttikokonaisuuksissa. Kun kylpyhuoneremontti Jyväskylässä on ajankohtainen, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kylpyhuoneremontti Jyväskylä | Kylpyhuoneen remontointi kannattaa jättää ammattilaiselle

Comments are closed.