Liiketilaremontit taloyhtiöille ja yrityksille

Liiketilaremontti palvelee yritystäsi monella tavalla. Työntekijät viihtyvät paremmin moderneissa, uudistetuissa tiloissa, ja työteho kasvaa. Myös asiakkaanne viihtyvät paremmin yrityksessänne vieraillessaan, kun tilanne ovat uudet, viihtyisät ja modernit. Vanhoja rulokaappeja ja silmiin ikävästi paistavia mappirivejä on nähty jo tarpeeksi – anna liiketiloillesi uusi ilme avullamme! Rajape Oy:n käsissä hoituu laadukas liiketilaremontti aina suunnitelmista sisustuksen viimeistelyyn asti. Palvelemme asiakkaitamme Jyväskylän alueella. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Liiketilojen saneeraus laadukkaasti

Kun kumppaninasi on Rajape Oy, hoituu liiketilojen saneeraus tehokkaasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Projekti lähtee suunnittelusta, missä otetaan huomioon ennen kaikkea työntekijöiden ja asiakkaiden tilojen käyttäjäystävällisyys ja juuri teidän yrityksenne tarpeet. Uudistamme niin myymälät, toimistot kuin muut liiketilat ja toteutamme myös asiakkaiden erityistoiveet.

Millainen olisi ihanteellinen työskentelypiste? Entä aulatilat ja taukotilat? Mitä vaatimuksia teillä on asiakastiloille? Uudet pinnat, kauniit mutta kulutusta kestävät materiaalit ja ergonomiset työpisteet raikastavat ilmaa ja antavat liiketiloillesi tyylikkään, miellyttävän ilmeen. Jos liiketilaremontti Jyväskylän suunnalla on siis ajankohtainen, ota yhteyttä Rajapen ammattilaisiin.

Taloyhtiöiden remontit luotettavasti ja kustannustehokkaasti

Rajape toteuttaa luotettavasti myös taloyhtiöiden remontit – julkisivuremontit, peruskorjaus- ja perusparannustyöt, kattoremontit, putkiremontit, pintaremontit ja lvi- sekä sähkötyöt. Olemme mukana tiiviisti suunnittelusta alkaen ja toimimme pääurakoitsijana remontissa. Urakat hoituvat aikataulussa ja laadukkaasti kuntoon ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä laadukkaiden yhteistyökumppaniemme ansiosta. Pieni tai suuri saneeraus taloyhtiössäsi Jyväskylän alueella – pyydä tarjous Rajapelta!

Vahva ja hyvin organisoitu remontti alusta loppuun

Olipa aiheena liiketilaremontti tai taloyhtiön saneeraustyöt, Rajape Oy toteuttaa sen laadukkaasti ja aikataulussa, alusta loppuun saakka. Palvelemme yrityksiä ja taloyhtiöitä Jyväskylän alueella niin pienissä kuin suurissa remonttitöissä. Lisäksi tarjoamme laajat remonttipalvelut myös yksityisasiakkaille. Palveluihimme kuuluu myös kiinteistöjen osto, kunnostus, myynti ja vuokraus. Jos siis olet myymässä, ostamassa tai etsit vuokra-asuntoa Jyväskylän seudulla, kannattaa kääntyä meidän puoleemme.

Ota yhteyttä ja pyydä remonttitarjous!

Parvekekorjaus taloyhtiössä

Parvekekorjaus taloyhtiössä

 

Comments are closed.