Julkisivuremontti Jyväskylä

Hyvin toteutettu julkisivuremontti tuo kiinteistölle lisää elinikää. Esteettisten syiden lisäksi julkisivun kunnosta tulee huolehtia, jotteivat ilmaston rasitukset, kuten kosteus ja saasteet, pääse kuluttamaan kiinteistön rakenteita. Jyväskylässä toimiva Rajape Oy on kokenut julkisivuremonttien toteuttaja. Toteutamme julkisivun korjaus- ja kunnostustyöt isoihin ja pieniin rakennuksiin, osakeyhtiöihin ja teollisuusalan yrityksille. Toimimme pääurakoitsijana.

Teetä julkisivuremontti ajoissa ja säästä kuluissa.

Kun julkisivun kunnostustyöt tehdään ajoissa, saadaan huomattavaa säästöä remontin kustannuksissa. Kokeneena remontoijana emme yli- tai alimitoita korjauksen suuruutta – kysy meidät arvioimaan kiinteistösi korjaustarve.

Julkisivuremontti rivitaloon

Julkisivuremontti rivitaloon kannattaa tehdä, kun rakennuksella alkaa olla ikää 30–40 vuotta. Jos rivitaloon tai muuhun taloyhtiöön ollaan suunnittelemassa putkiremonttia, on suositeltavaa tehdä julkisivuremontti rivitaloon noin 10 vuotta ennen putkiremonttia. Tällä hetkellä julkisivun remontteja tehdään 1970-luvulla rakennettuihin rakennuksiin.
Julkisivuremontin yhteydessä myös muut remontit.

Rajape Oy on kokenut remontoija ja pystyy tarjoamaan laajat korjausrakentamisen palvelut Jyväskylässä. Julkisivuremontti on iso remontti, mutta osaavalta toimijalta se hoituu aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Samalla yrityksemme voi hoitaa myös muita remontteja, aina LVI-ja sähkötöistä asti

Comments are closed.