Huoneistoremontti Jyväskylässä – koti kauniiksi

Huoneistoremontti on koko asunnon kattava muodonmuutos. Rajape Oy toteuttaa isot ja pienet huoneistoremontit Jyväskylässä ja lähialueilla. Monipuolisena remonttina huoneistoremontti vaatii tekijöiltään monen eri alan osaamista: hallittava on puutöiden lisäksi sähkö- ja LVI-työt. Lisäksi märkätiloihin asti ulottuva remontti vaatii tekijöiltään vesieristyssertifikaatin. Asiantuntijamme hoitavat koko huoneiston saneerauksen (tai osan siitä) aina tila- ja rakennesuunnittelusta lupien hankkimiseen (myös Z-lupa) ja sisustukseen asti. Kysy meiltä jo tänään, miten voimme nostaa huoneistosi asumismukavuutta ja arvoa! Toteutamme huoneiston remontteja yksityisille tilaajille ja myös taloyhtiöille, joille voimme tehdä sarjassa useampia.

Tila- ja rakennesuunnittelulla tilastasi kaikki irti

Huoneiston saneeraukseen kuuluu myös asiakkaan niin tahtoessa tila- ja rakennesuunnittelua. Asiantuntijan tekemällä suunnitelmalla saamme tilastasi parhaimmat puolet esiin. Valoisuutta, käytännöllisyyttä ja tilaa. Rakennesuunnittelu sisältää esimerkiksi runkojärjestelmien ja -materiaalien valinnat, lujuustarkastelut ja suunnittelut. Tilasuunnittelussa taas sovitamme kalusteet ja tilan yhteen, parhaiten asukkaille ja käyttäjille sopivaksi kokonaisuudeksi. Halutessasi viimeistelemme huoneiston sisustusta myöten.

Lattiatyöt: parkettia, laminaattia, laattaa, muovimattoa…

Lattiamateriaali tulee valita tilan käyttötarkoituksen ja tyylin mukaan. Arvorakennukseen kaunis parkettilattia soveltuu oleskeluhuoneisiin ja laatta eteistilaan. Huoneistoremontin yhteydessä tehtävät lattiatyöt sujuvat asentajiltamme nopeasti. Autamme valitsemaan lattiamateriaalit, jotka soveltuvat tyyliisi, tilan käyttöön ja pitävät arvonsa.

Seinien värillä on väliä

Herkkä tapetti kaunistaa ruokailuhuoneen ja erikoismaaleilla saadaan näyttäviä tehosteseiniä. Panelointi puolestaan säilyy vuosikaudet kauniina. Seinätyöt toteutamme myös osana huoneistoremonttia tai voit tilata meiltä esimerkiksi vain yhden huoneen tai huoneiston tapetoinnin erikseen. Mikään työ ei ole yrityksellemme liian pieni tai suuri. Autamme myös suunnittelemaan seinien tyylin ja sävyn mieltymystesi mukaisiksi. Seinätöissäkin yksityiskohdat ratkaisevat: ammattilaisen taito piilee viimeistellyssä jäljessä ja laadukkaiden välineiden ja materiaalien käytössä.

Kokonaisvaltaiseen huoneistoremonttiin kuuluvat myös LVI- ja sähkötyöt

Kun tilaat huoneiston saneerauksen meiltä, et joudu jokaiseen vaiheeseen etsimään uutta tekijää. Huoneistoremonttiin kuuluvat LVI- ja sähkötyöt toteutamme ammattitaidolla, jolloin kiinnitämme erikoista huoltoa energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen. Asiallisesti hoidetut LVI- ja sähkötyöt minimoivat vahinkojen riskin ja kestävät aikaa. Kun huoneistoremontti Jyväskylässä on ajankohtainen, valitse Rajape Oy!

Huoneistoremontti Jyväskylä | Pintaremontit ja isommat saneeraukset luotettavasti

Comments are closed.