Remonttipalvelut yksityisille

Remontoimme monipuolisesti kaikki kodin kunnostusta vaativat kohdat katosta lattiaan. Teemme remontin asiakkaalle helpoksi: meidän kauttamme hoituvat kaikki työt LVI- ja sähköhommista aina kattotöihin asti.

Kotien remontit lähtevät aina asiakkaan tarpeista, ja yhdessä suunnitellen lopputuloksesta tulee juuri asiakkaan toiveiden mukainen.

Ulkopintojen remontit

Kodin katto ja seinäpinnat tarvitsevat aika ajoin kohennusta kestääkseen siistin näköisinä ja suojatakseen talon rakenteita.

Me teemme ammattitaidolla tarvittavat maalaustyöt, kattoremontit ja muut talon ulkopintojen korjaustyöt – joko yksittäisinä urakoina tai kaiken kattavana kokonaisuutena.

Huoneistoremontit

Haluatko perussiistiä ja käytännöllistä vai jotain vähän näyttävämpää? Me toteutamme joustavasti monenlaisen budjetin sisustussuunnitelmat, ja toteutuksessa otetaan aina huomioon myös kustannustehokkuus.

Meiltä onnistuu yhtä hyvin kerralla koko asunnon kattava remontointi tai suppeampi urakka. Hoidamme remonttitarpeet vahinkosaneerauksista pintaremontteihin luotettavasti ja laadusta tinkimättä.

Jos et ole vielä varma, mitä muutoksia asuntoosi haluat, pyydä meidät käymään. Suunnitellaan yhdessä, mikä olisi sinun kodillesi paras ratkaisu!

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontit on järkevää jättää ammattilaisen tehtäväksi. Me vastaamme siitä, että kauniin ulkonäön ja toimivuuden lisäksi myös kosteussuojaukset ovat ajan tasalla.

Meiltä onnistuvat myös vaativammat toteutukset, jos haluat kylpytiloihisi pientä luksusta.

Remonttipalvelut taloyhtiöille ja yrityksille

Comments are closed.