Kiinteistöpalvelut

Omistuskiinteistöjen kehittäminen ja uusien kohteiden hankinta kuuluvat osaksi toimintaamme. Vuokraamme, ostamme ja myymme kiinteistöjä sekä asunto-osakkeita. Lisäksi teemme tuholaistorjuntatöitä yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Kiinteistöjen ja huoneistojen osto sekä vuokraus

Olemme varteenotettava ostaja kiinteistöille ja asunto-osakkeille, joissa on remontti- ja uudistuspotentiaalia. Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen kauppahinnan.

Teemme yhteistyötä useiden kiinteistöalan ammattilaisten ja sijoittajien kanssa. Siksi meillä on hyödyllinen kosketuspinta myös alan taloudelliseen puoleen, ja tietotaitomme pysyy jatkuvasti päivitettynä tälläkin sektorilla.

Annamme asiantuntevaa apua kiinteistöjen kehittämisessä ja hankinnassa, yhtä hyvin ensikodin ostajille kuin viidettä sijoitusasuntoaan remontoiville. Toimimme neuvovana ja palvelevana yhteistyökumppanina.

Tarjoamme myös vuokrattavaksi erilaisia toimitiloja ja varastotiloja.

Tuholaistorjuntatyöt

Teemme tuholaisten vastaisia torjuntatöitä sisätiloissa ja kasvihuoneissa. Tämän lisäksi suoritamme desinfiointitehtäviä yhteistyökumppanimme Suomen Torjuntapalvelut Oy:n tekeminä.

shutterstock_86230687

Comments are closed.